PlanBib

“For every minute spent in organizing, an hour is earned.” – Benjamin Franklin .

Onze klanten

PlanBib richt zich tot verschillende gebruikersgroepen en zorgt voor aangepaste functionaliteiten voor elke gebruikersgroep.

Gebouw-beheer

U krijgt er alle mogelijkheden die u nodig heeft om snel uw gebouw te inventariseren en te beheren.

 Meer >

Overheden

PlanBib is de ideale tool om uw patrimonium in kaart te brengen en uw inwoners mee te helpen problemen te situeren en deze op te volgen.

Meer >

Architecten

Centraal uw dossiers bijhouden op een neutraal platform en vlot taken kunnen registreren, bouwvergunningstrajecten opvolgen,  PlanBib is er voor u.

Meer >

Service & contracting bedrijven

Vlot klant gegevens  in te kijken en snel een juiste service  leveren, PlanBib helpt u er bij.

Meer >

Gebouwgegevens bijhouden

PlanBib is de tool om vlot u gebouwgegevens te inventariseren en te beheren. Niet enkel kan u gebruik maken van een eenduidige structuur maar ook van de vele functionaliteiten die hieraan gelinkt zijn.

We zorgen dat u vlot uw meldingen kan doorgeven.

PlanBib zorgt ervoor dat uw medewerkers, klanten, inwoners, vlot meldingen kunnen doorgeven waar ze zich voordoen, daarom hebben we een foutmeldingsapp. Deze geeft de opmerkingen door waarna u ze centraal kan beoordelen wanneer dit voor u het beste lukt.

We zorgen dat uw gegevens vlot en overzichtelijk beschikbaar zijn waar u ze nodig heeft.

Doordat PlanBib een online platform is zorgen we ervoor dat u op elk toestel en overaal toegang heeft tot uw gegevens. Zo is het voor u mogelijk om snel op de hoogte te zijn van problemen, plannen te raadplegen waar u ze nodig heeft en taken toe te bedelen aan diegene die het best en snelst de juiste oplossing kan uitwerken en toepassen.

Enkele van onze functionaliteiten.

PlanBib richt zich naar de verschillende partijen die te maken hebben met gebouwen, zowel voor ontwerp als voor beheer. Hier kan u een overzicht terugvinden van de functionaliteiten.

Deze functionaliteiten zijn vrij combineerbaar volgens de noden die u als gebruiker heeft zodat u niet hoeft te betalen voor functionaliteiten die u niet gebruikt.
Bevragen van uw data
Gegevens zijn de basis maar goede rapportering is een must.
Foto & Plan-navigatie
Dankzij de advanced view raadpleegt & editeert u vlot uw situatiefoto’s tot een interactieve navigatie.
Trajecten
Dankzij onze traject editor is het steeds mogelijk om specifieke vergunningstrajecten op te volgen.
Slimme meters
Integratie met slimme meters voor het opvolgen en omrekenen van uw werkelijk verbruik.

Let’s Work Together

Heeft u vragen of noden waarvoor u een specifieke oplossing nodig heeft horen we graag wat u nodig heeft. Wij helpen u om specifieke oplossingen binnen ons platform te integreren.

Enkele mogelijkheden zijn, speciale rapporten, integraties met andere systemen, integraties met IOT of andere machines, websites, apps,…