Sector gespecifieerde oplossingen,

Omdat niet iedereen dezelfde oplossing nodig heeft.

Architecten

Architectuur is de vrijheid om gebouwen en omgevingen te creëren waar en hoe men wil. Omdat het creatieve proces niet zomaar stopt maar er vaak ook een administratief luik bij komt kijken wil PlanBib u verder helpen.

Hoe doen wij dat? Simpel, we zorgen er in de eerste plaats voor dat u vlot alle projectgegevens kan terug vinden, waar u ook bent, u met collega’s en klanten documenten kan delen, uw projecten vlot archiveerbaar zijn (en ook vlot terugvindenbaar),beheer van contacten, in browser dwg plannen bekijken,… Kortom, PlanBib gunt u meer tijd voor het creatieve.

Meer weten?

Gebouwenbeheerder

Als gebouwenbeheerder is het niet altijd eenvoudig om een overzicht van alles te bewaren. PlanBib is uw ondersteuning waar nodig, we zorgen voor vlotte meldingen 24/7 met een vlot overzicht, takenbeheer, planbeheer, contactenbeheer, enz..

Uw medewerkers krijgen alle benodigde informatie waar ze die nodig hebben wanneer ze die nodig hebben. Hieronder verstaan we werkopdrachten maar ook de mogelijkheid om plannen en schema’s op te vragen, notities in te voeren en wisselstukkeninformatie op te vragen.

Meer weten?

Overheden

Het publiek domein is vaak een kluwen van gebouwen, wegen, nutsleidingen, kunstwerken en zo veel meer. Deze faciliteiten benoemen, inventariseren en onderhouden is dan ook een helse job. PlanBib helpt u met het overzichtelijk bijhouden van uw patrimonium, en hier preventieve en recurrente taken te beheren.

Om een snellere melding te krijgen van eventuele schade aan het patrimonium kan u de standaard PlanBib foutmeldings-app ter beschikking stellen van de bevolking of u kan opteren voor een eigen geïntegreerde oplossing voor uw gemeente of stad.

Meer weten?

Service & contracting bedrijven

Niet al uw klanten hebben een overzichtelijk informatiesysteem om actuele plannen of situatieschetsen vlot terug te vinden wanneer ze die nodig hebben. 

Als serviceprovider of externe partner is het handig om vlot bij uw klanten uw informatie terug te vinden om een vlotte interventie te waarborgen, eventueel kan u extra documentatie toevoegen van op afstand. U kan u klant ontzorgen door vlot uniforme benamingen te gebruiken en een overzicht van de juiste wisselstukken te geven, inclusief de juiste bestelnummers, fouten en problemen worden vlot gerapporteerd,…  

Meer weten?