Vaak gestelde vragen

 

Wat is een eenheid

Een eenheid is iedere deel van een gebouw dat als 1 geheel dienst doet voor bewoning of commerciële activiteiten. Dit kan zijn: een appartement, studio, loft, half open bebouwing, open bebouwing, rijwoning, kasteel, hoeve, winkel, opslagplaats,… met inbegrip van eventuele aanhorigheden zoals een berging, fietsenstalling, garage en dergelijke meer. Iedere eenheid dient zijn eigen gebruikerslicentie te hebben.


Wat is een gebruiker

Een gebruiker is een persoon met een uniek e-mailadres. Gebruikers kunnen zonder extra kosten zoveel eenheden koppelen als ze willen. De bevoegdheden van deze gebruikers kunnen voor elke eenheid anders zijn.


Ik ben actief in de bouwsector en wil de as-built plannen en gegevens van mijn klanten bijhouden

Voor iedere professioneel in de bouwsector bestaat een oplossing. Volgens de standaard richtlijnen dienen voor elke eenheid aparte gebruiksrechten aangekocht worden. Hier zijn dan wel de volledige functionaliteiten geactiveerd. Als deze plannen echter enkel door het bedrijf zelf worden bijgehouden dan kan er eerder voor een professioneel account gekozen worden. Neem contact op met ons verkoopteam voor meer informatie en prijzen.


Is er de mogelijkheid om verschillende eenheden via 1 account te beheren

Iedere account kan een onbeperkt aantal eenheden beheren. Iedere eenheid zal evenwel een eigen looptijd hebben en iedere eenheid zal als individuele eenheid gefactureerd worden. Indien meerdere eenheden in 1 keer geactiveerd worden kunnen volumekortingen worden toegestaan. Graag contact opnemen met ons verkoopsteam via sales@planbib.be voor meer informatie.


Ik heb niet voldoende met de standaard opslaghoeveelheid, kan er een uitbreiding zijn

Er kunnen steeds standaard blokken opslag worden aangekocht, deze zullen steeds aan de duur van de desbetreffende account worden aangepast.


Wat met verlenging van de termijn na de eerste 10 jaar

Er kunnen steeds verlengingen worden aangekocht om deze gegevens op te slaan. Dit kan in blokken van 1 jaar met een maximum vooruit aankoop van 5 jaar.