Documenten & planbeheer

Documenten en plannen op een gestructureerde wijze bijhouden. U en uw medewerkers zijn zeker dat u de laatst beschikbare versie gebruikt via het ingebouwde versiebeheer. Consulteer uw documenten in een mum van tijd via uw webbrowser.

Postinterventiedossiers.

Planbib voorziet in de mogelijkheid om uw werfdocumenten, plannen, veiligheid en gezondheidsplannen, materiaalkeuzes niet enkel tijdens de werken te gebruiken maar tevens voor de volledige duur van uw bouwaansprakelijkheid bij te houden. Zo hoeft u niet in archieven te investeren en bespaart u uw medewerkers talloze uren zoeken naar plannen en documenten van een werf die u ooit heeft uitgevoerd.

Als bouwheer kan u steeds terug vallen op een online archief van alle bouwgerelateerde gegevens of kan u zelf nieuwe zaken toevoegen zoals foto's, keuringsattesten en vele andere documenten.

Veiligheidsdossiers & werfdocumenten.

Hou de ge-update versie van uw werfdocumenten, werkplannen en veiligheidsinformatie altijd binnen handbereik zodat alle betrokken partijen ten allen tijde over de juiste gegevens beschikken.

Hou tijdens uw werfbezoeken uw verslagen en fotoreportages steeds actueel door ze via tablet te uploaden. Planbib bied hier de mogelijkheid om in real time documenten aan te passen.

Versiebeheer

Planbib houd de verschillende versies van uw documenten bij. Gebruikers krijgen automatisch de meest recentste versie te zien. Indien gewenst kan men steeds de archieven consulteren en de vorige versies raadplegen zonder veel opzoekingswerk.