Architecten

Archivering

Planbib biedt u de mogelijkheid om uw werfdocumenten, plannen, materiaalkeuzes, veiligheid en gezondheidsplannen niet enkel tijdens de uitvoering te gebruiken maar ook voor de volledige duur van uw bouwaansprakelijkheid bij te houden. Zo hoeft u niet in archieven te investeren en bespaart u uw medewerkers talloze uren zoeken naar plannen en documenten van een werf die u ooit heeft uitgevoerd.

Als bouwheer kan u steeds terug vallen op een online archief van alle bouwgerelateerde gegevens of kan u zelf nieuwe zaken toevoegen zoals foto's, keuringsattesten en vele andere documenten.

 

Document, planbeheer en versiebeheer

Versiebeheersysteem of VCS is een programma waarmee men de wijzigingen in documenten of andere informatie bewaard.

Dankzij het ingebouwde versiebeheersysteem houdt u de verschillende versies van uw documenten of plannen bij. Gebruikers krijgen automatisch de meest recentste versie te zien. Indien gewenst kan men steeds de archieven consulteren en de vorige versies raadplegen zonder veel opzoekingswerk.

Hou de ge-update versie van uw werfdocumenten, werkplannen en veiligheidsinformatie altijd binnen handbereik zodat alle betrokken partijen ten allen tijde over de juiste gegevens beschikken en laadt tijdens uw werfbezoeken uw verslagen en fotoreportages steeds actueel via tablet op.

 

Sharing is caring

Planbib is een Webapplicatieeen webapplicatie is een programma dat op een webserver draait en via een webbrowser kan worden benaderd. Een webapplicatie bestaat uit één of meerdere scripts die gebruikmaken van dezelfde brongegevens op een webserver. Onze krachtige webservers staan op verschillende beveiligde plaatsen binnen de Benelux verspreid om op die manier een vlotte toegankelijkheid te garanderen.

Dankzij Planbib kan u zonder moeite medewerkers uitnodigen om mee te werken aan uw projecten, bovendien kan u ze individueel lees, schrijf en verwijderrechten toe-eigenen zonder beroep te doen op een gekwalificeerde IT’er.